• Συνεχίστε να κινείστε…

   

  H ίασις home care εξειδικεύεται στα ιατρικά και ορθοπεδικά είδη αλλά και σε είδη ιατρικού εξοπλισμού με πάνω από 10 χρόνια φαρμακευτικής εμπειρίας, προσφέροντας μία από τις πιο πλήρεις και καινοτόμες σειρές προϊόντων που διατίθενται στην αγορά. Η εκτεταμένη έρευνα μας για τα καλύτερα προϊόντα αποκατάστασης, οι γνώσεις μας και οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, όπως oppo AE, santair, Δίγκας γ. ΑΕ., ορθοδυναμική ΑΕΒΕ, cana laboratories, vita orthopaedics κά. διακρίνουν την εταιρεία μας από τον ανταγωνισμό.

  Στόχος μας είναι αφενός να προσφέρουμε ανακούφιση και υποστήριξη στους ασθενείς, επιδιώκοντας τη διατήρηση, την αποκατάσταση και τη βελτίωση της υγείας τους και αφετέρου να τους παροτρύνουμε και να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να κινούνται όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

  Η φιλοσοφία της ίασις έγκειται όχι στο να καταστήσει την υγεία προϊόν της ιατρικής αλλά την ιατρική προϊόν της υγείας.

  • Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και σεβασμό στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
  • Με λύσεις εξατομικευμένες και στοχευμένες στο κάθε πρόβλημα.
  • Με ένα οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
  • Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που εστιάζουν στην πρακτικότητα και στη λειτουργικότητα για το χρήστη και στην αποτελεσματικότητα για το πρόβλημα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι δωρεάν…

  το πάθος μας για συνεχή κίνηση ζωντανεύει.

   

  Στην ίασις, συνεργαζόμαστε με το γιατρό σας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ιατρικά, ορθοπεδικά είδη, αναλώσιμα,  προϊόντα αποκατάστασης, περιποίησης τραυμάτων, ακουστικά βαρηκοΐας, προϊόντα ακράτειας, προϊόντα κατ’οίκον νοσηλείας που θα ενισχύσουν την ανάρρωση στο σπίτι καθώς και εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό.

  Μάθετε περισσότερα και δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας, εδώ.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας βοηθά να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες της οικιακής φροντίδας της υγείας σας,  ενώ σας παρέχει φιλική εξυπηρέτηση, συμβουλές εμπειρογνωμόνων και δυνατότητα εξυπηρέτησης από νοσηλευτές- εξωτερικούς μας συνεργάτες.

  Χάρη στο πρωτοποριακό πνεύμα μας και την μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας για καινοτομία στην καλύτερη φροντίδα των ασθενών, γίναμε σήμερα αρωγός υγείας και ένα ολοκληρωμένο κέντρο εξυπηρέτησης και υγειονομικής φροντίδας των κατοίκων στον ευρύτερο Νομό Καβάλας.

  Στοιχεία επικοινωνίας και τη διεύθυνση της εταιρείας θα βρείτε εδώ.